Ford Orginaldeler

Ford Originaldeler

Din bil består av ca. 5000 deler som må virke sammen for at bilen din skal fungere optimalt.


Alle disse originaldelene er konstruert og utprøvd for å gi en eksakt funksjon sammen med andre deler i bilen. Du kjøper ikke en reservedel, du kjøper en funksjon. Originaldeler er derfor bileierens garanti for at bilen forblir slik den var produsert til å være. Med alt hva det innebærer av trygghet i form av kvalitet, sikkerhet og miljø.

Stor kvalitetsforskjell

Alle komponenter som finnes i din bil skal fungere sammen og oppfylle de strengeste kravene til kvalitet, sikkerhet og miljø som bilprodusenten stiller. Det er forskjell fra andre leverandører som velger ut deler av produsentens sortiment og selger enkeltprodukter. Men selv om ikke alle alternative deler er av dårlig kvalitet, har du ingen mulighet til å vite hvilke som er bra og hvilke som er dårlige. Når du kjøper originaldeler, vet du at delene fungerer sammen, og at de er enkle og montere.

Originaldeler er billigst i det lange løp
Selv om alternative deler i noen tilfeller er billigere enn originaldeler, påvirkes de totale bilkostnadene bare noen tiendels prosent. Med de alternative delene vet du heller ikke hvordan bilen påvirkes kvalitets- og miljømessig. Er det verdt å utsette deg og din familie for denne risikoen?

Kontakt ossBestill verkstedtime

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser