**Bilens navigasjonssystem**

Alle har sin foretrukne metode for å finne den beste ruten fra A til B. Fra vårt avanserte innebygde navigasjonssystem til tredjeparts navigasjons-apper. SYNC 3 sikrer at du alltid kan bruke favoritteknologien din for å komme deg til reisemålet ditt i tide.


 • SYNC 3 Navigasjon
 • SYNC 3 med Navigasjon

  SYNC 3 med navigasjon kontrolleres ved at du bruker stemmen din, eller via en intuitiv berøringsskjerm med klyp-og-sveip-bevegelser. Systemet er svært intuitivt, enkelt å bruke og kan stilles inn med uanstrengte "ett-trykks"-destinasjonsvalg. Du kan forbedre din SYNC 3-navigasjon enda mer ved å koble den til FordPass Connect for å motta Live traffic-oppdateringer direkte til SYNC-skjermen din.


 • Live Traffic
 • Live Traffic

  Hvis bilen din har SYNC 3 og FordPass Connect vil Live traffic oppdatere navigasjonssystemet i bilen din sømløst for å gi deg den siste trafikkinformasjonen. Trafikkflyt, ulykker, veiarbeid og mer overvåkes 24/7. Live traffic bruker denne informasjonen til å optimalisere kjøreruter, for å hjelpe deg til å unngå uventede forsinkelser. Tjenesten er gratis i to år, etter dette kreves et abonnement. Og selv om bilen din ikke er utstyrt med systemet kan du likevel bruke Live traffic gjennom FordPass-appen og Applink på telefonen din.


 • [Insert alt tag]
 • Sygic

  Sygic GPS-navigasjon er også tilgjengelig for bruk på berøringsskjermen gjennom SYNC Applink. Den smarte appen hjelper deg til å unngå trafikk og finne parkeringsplasser, og den kan til og med levere oppdatert informasjon om drivstoffpriser fra lokale bensinstasjoner.


 • [Insert alt tag]
 • Waze

  Waze er en trafikk- og navigasjons-app som baserer seg på informasjon fra brukerne, og den er tilgjengelig for bruk på SYNC 3-berøringsskjermen din gjennom SYNC Applink. Appen veileder deg til destinasjonen din og deler verdifull informasjon fra andre brukere, som kan rapportere i sanntid om veiforhold eller forsinkelser.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser