**Ford og B&O**

En velvalgt spilleliste kan gjøre stor forskjell når du er ute og kjører, spesielt hvis du hører den på et ekte HiFi-anlegg. Fra 2017 har Fords modeller spesialtilpassede og eksklusive lydanlegg fra premiummerket Bang & Olufsen og vårt samarbeid med B&O gir deg en suveren lydopplevelse på hele kjøreturen.


  • Trykk play for et perfekt samarbeid

   Ford er stolte av å være en eksklusiv leverandør av HiFi-løsninger fra B&O i bilene våre. Samarbeidet mellom Ford og B&O er et naturlig valg for begge partene, som begge er lidenskapelig opptatt av å utvikle grensesprengende og innovative produkter som inspirerer til frihet og lar deg ta med deg musikken når du er på farten. Det nye samarbeidet har ført til en positiv utvidelse av B&O sine eksklusive HiFi-løsninger, skreddersydd spesielt for hver enkelt kupé. Med røtter tilbake i Bang & Olufsens 90-årige historie, fokuserer de moderne produktene fra B&O på design, ytelse og håndverk ved å bruke enkle og naturlige materialer for å levere høykvalitets lydopplevelser som intuitivt blir en del av brukernes liv – enten de er hjemme eller på veien.

  • B&O Høytaler

  • Ta deg en tur. Fortap deg i musikken.

   B&O audio-løsninger til Ford vil tilby modellspesifikke lydinnstillinger for å gi en endra bedre brukeropplevelse og endre 20 minutters trafikk-kaos eller 20 dager på veien til en ny oppdagelse av musikk, reisemål og ideer. Å kjøre en Ford med B&O vil bli mer følelsesfylt, slik at kjøreturer blir til oppdagelsesreiser og pendling spennende utflukter.

  • Ford Tur i Natur
  • Kontakt oss


Dersom du ønsker mer informasjon og detaljer om lydsystemene som tilbys i de ulike Ford modellene kan du ta kontakt med oss eller undersøke våre produktsider for Nye Biler.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser