**SYNC 3**

Våre modeller leveres med en rekke teknologier, inkludert SYNC og Bluetooth. De er utformet for å hjelpe deg med å være tilkoblet og kontrollere visse funksjoner i bilen. Ford SYNC 3 gir deg uanstrengt kontroll over navigasjonen, telefonen og underholdningen din, alt via intuitive stemmekommandoer, sofistikert berøringsskjerm eller kontroller på rattet.

Her finner du informasjon om forskjellige systemer og hvordan de fungerer, så du kan dra full nytte av hver og en av de unike funksjonene.


Bli håndfri med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et innovativt system som gjør det mulig for deg å forbli oppkoblet og kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer. Du kan til og med få lest opp en liste over lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten". Dessuten kan den lese innkommende tekstmeldinger høyt. Fargeberøringsskjermen har funksjoner som knip-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon. SYNC 3 kobler seg også opp mot Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få tilgang til noen av favoritt-appene på smarttelefonen din.

     

Ford SYNC 3 med AppLink

Et moderne grensesnitt for rask tilgang til informasjonen du ønsker. En åtte-tommers berøringsskjerm har funksjoner som klyp-og-sveip-bevegelser for intuitiv navigasjon. I tillegg til AppLink, kobler systemet seg opp til Apples CarPlay og Android Auto. SYNC 3 er opptil 10 ganger raskere enn SYNC 2 og inkluderer AppLink som leverer en høyhastighets ytelse.

     

           
 • SYNC 3 er et infotainmentsystem der sjåføren bl.a. kan kontrollere sin tilkoblede smarttelefon, musikkanlegg, navigasjon og klima med stemmekommandoer.
 • Hver gang en mediespiller med ny musikk blir koblet opp via USB-porten, indekserer Ford SYNC 3 med AppLink automatisk musikken din. Deretter kan bestemte artister eller spor velges.
 • Stemmestyring av audio-funksjonene er blitt forenklet. Det er ikke nødvendig å definere lydkilden eller om det skal søkes etter artist, album, sang eller sjanger. For eksempel, si «Spill Lola» i stedet for «Spill sangen Lola» og «Spill Kinks» i stedet for «Spill artisten Kinks» når det gjelder en artist.
 • To telefoner kan bli paret inn i systemet samtidig. Én kan brukes for telefonfunksjonene sine og den andre for mediene sine.
 • Ford SYNC 3 med AppLink bruker engangsinnlegging av destinasjonen, noe som betyr at adressedetaljer kan legges inn i ett område i stedet for i flere områder.
 • Navigasjonssystemet (tilleggsutstyr) leverer en full 3D-opplevelse med en roterende, hevet kartvisning, forbedret grafikk og interessante steder (POI) med bilder av bygninger.
 • Ford SYNC 3 med AppLink-driver benytter «fuzzy logic» for å korrigere stavefeil og andre feil når en destinasjon legges inn.
 • Avstand til destinasjon: Velg dette for å vise distansen til veipunktet eller destinasjonen.
 • Tid til destinasjon: Velg denne for å vise hvor lang tid det vil ta å nå frem til veipunktet eller destinasjonen.
 • Du kan bruke både berøringsskjermed eller stemmestyring for å navigere. Du kan laste ned den hendige stemmestyringslisten for å lære mer om hvor enkelt det er å finne en destinasjon, lokalisere et interessant punkt (POI) og mye mer.
 • En nøkkelfunksjon i SYNC 3 med AppLink er den intuitive stemmestyríngsfunksjonen. Så hvor mange ord og vendinger kan denne teknologien faktisk svare på? For å finne det ut kan du laste ned vår hendige stemmestyringsliste.
 • Mer informasjon finner du i bilens instruksjonsbok.

Har du allerede SYNC?

Vi lanserer jevnlig oppdateringer. De inkluderer ytelses og nye kartendringer, slik som veibommer, parkeringer og bensinstasjoner. Sjekk at du bruker siste versjon av programvaren her.

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser